Vore det inte bekvämt att hyra in städhjälp?

Vore det inte bekvämt att hyra in städhjälp? Numera är det inte speciellt dyrt. Rent Hemma är ett företag som är verksamt i Storstockholm och som erbjuder städning och andra hushällsnära tjänster till rimliga priser. Vi har många års erfarenhet i branschen och har under årens lopp tjänat mer än 1000 privathushåll. Vill du veta mer om oss och vad vi har att erbjuda, besök i så fall vår hemsida renthemma Du kan boka in en provstädning direkt i webformuläret på sidan. Om du har några frågor eller vill ha hjälp med att boka, hör då av dig till oss på telefonnummer 08-120 509 10 eller via e-post, info@renthemma.se.

Ifråga om säkerhetsfrågor följer Rent Hemma de riktlinjer som tagits fram av Svenska stöldskyddsföreningens. Att vi arbetar i ditt hem är ett förtroende som vi tar på största allvar. Med Rent Hemma kan du känna dig trygg. Vi väljer våra medarbetare med stor omsorg. Bland annat måste alla anställda uppvisa utdrag från belastningsregistret samt skriva under ett sekretessavtal. Samtliga som arbetar hos oss har erfarenhet av städning innan de går ut på uppdrag. Dessutom genomgår de en gedigen internutbildning som omdattar både städteknik och materialkunskap.

Om någon skada skulle uppstå i samband med städningen ber vi dig att snarast kontakta oss. Rent Hemma har tecknat en ansvarsförsäkring hos Folksam som uppgår till 10 miljoner kronor. Våra anställda täcks av denna försäkring.

Boka in en provstädning för endast 99 kronor i timmen (efter RUT-avdrag). Därefter kan du fundera på om du vill boka in fortsatt städservice. Läs mer om vårt företag på http://renthemma.biz!

Related posts:

  1. Hyra en bil