Världsrekord i tålig mobiltelefon

Världsrekord i tålig mobiltelefon
Här hittar du en alldeles speciell nisch. Det amerikanska företaget Sonim gör riktigt, riktigt tåliga mobiltelefoner. Om du har lite smöriga fingrar har du säkert varit med om att tappa din telefon. Ibland bara från händerna ner i marken, och så spricker glaset och telefonen börjar bete sig konstigt i största allmänhet. Oftast är det bara att köpa nytt. Händer detta ofta kanske du ska överväga en Sonimtelefon i stället. Sommaren 2011 tog denna mobiltillverkare nämligen världsrekord i ”Highest mobile phone drop”. Mobilen hissades upp 25 meter i luften och släpptes rakt ned på en stenyta, studsade två gånger och landade fullständigt oskadd.
Sonim har fått många priser och utmärkelser för sina mobiler och är ofta ett självklart val för alla som lever ett aktivt liv eller jobbar under tuffa förhållanden. Vissa av företagets modeller är både stöttåliga, vattentäta och energisnåla.
Det handlar inte om smartphones med tusen olika funktioner – utan stabila, säkra och tåliga brukstelefoner som klarar en jävla massa stryk. Om iPhone är ”Leonardo DaVinci” så är Sonim ”Hulken”.
Vill du köpa en egen hulktelefon så vill du givetvis köpa den så billigt som möjligt. Sonim tillhör ju inte de största telefonmärkena och kan vara lite svårare att hitta riktigt bra erbjudanden på. Det är inte ofta man hittar dem på Elgiganten eller Mediamarkt. Men om du går till sidan http://www.billiga-mobiler.se hittar du inte bara Sonimtelefoner utan även från 17 andra populära mobiltelefonmärken. Eller vad sägs om iPhone, Sony Ericsson, Nokia med mera.

No related posts.