Ta bort datorvirus

Virus utgör ett reellt hot för alla datoranvändare. Det är mycket viktigt att se till så att man är ordenligt skyddade. Sajten Nortonprodukter rekommenderar dig att köpa dina skyddsprogram och tjänster från företaget Symantec.

Ett datavirus kan enklast beskrivas som ett program, som kopierar sig in andra program som du har i datorn. Det utsatta programmet kallas för värdprogram, och när det väl har blivit infekterat kan det spridas vidare. En vanligt förekommande synonym till virus är skadlig programkod.

Virus sprids ofta med e-post, genom att det infekterade dokumentet skickas som bilaga. Därför ska du aldrig öppna e-post från adresser som verkar vara suspekta. Spridarna av datorvirus tillhör inte sällan väl organiserade kriminella nätverk.

Du tar bort skadliga virus från din dator med hjälp av ett antivirusprogram. Symantec erbjuder mycket bra skydd mot virus. Sajten Nortonprodukter rekommenderar dig att titta närmare på Norton 360, såväl som Brightmail AntiSpam och Mobile AntiVirus for Windows Mobile. Dessa program gör att du kan känna dig säker, när du arbetar vid din dator och hanterar känslig information.

På sajten Nortonprodukter hittar du bra beskrivningar av de olika program och tjänster som Symantec erbjuder. I samband med att man investerar i en ny dator är det alltid en god idé att ta sig lite extra tid, för att titta på de säkerhetslösningar som marknaden erbjuder. Ofta vet vi nämligen inte vilka faror vi utsätter oss för, innan det är försent.

I samband med att du köper någon av Symantecs produkter, så gäller ångerrätt i 60 dagar. För att komma i direkt kontakt med Symantec i Sverige ringer du 08-457 34 00. Personalen är mycket trevlig och tillmötesgående. Om du vill ha teknisk support av en specifik produkt så följer du bara de instruktioner som finns på Symantecs hemsida.

Related posts:

  1. Nortonshop har produkter från Symantec