Städföretaget Hjälp Hemma

Städföretaget Hjälp Hemma

Hjälp Hemma är ett företag som startades när det blev möjligt för var och en att utnyttja de av regeringen nyinrättade hushållsnära tjänsterna. Det innebär att du kan få hjälp hemma med städning, trädgårdsarbete m.m. till en mycket lägre kostnad än tidigare. Du betalar en viss summa, uppger denna summa i din deklaration och får sedan tillbaka hälften av det du betalt.

Hjälp Hemmas bastjänst är återkommande städning som kallas städservice. Det är samma person som varje gång kommer till dig. Du kan välja på tre olika paket, Small (en gång i månaden), Medium (varannan vecka) och Large (varje vecka). Det kostar från 177,5 kr per timme (efter skatteavdrag) och har ingen bindningstid men två månaders uppsägning.

Förutom städhjälp finns även tilläggstjänster såsom strykning, skovård och tvätt. Du kan själv bestämma om du vill utnyttja tjänsterna.

Dessutom finns det något som kallas utökad service såsom fönsterputs, storstädning, hjälp med hemhandling av varor, matlagning samt kock- och serveringsservice.

Företaget har verkligen slagit igenom och har nu ca 30 anställda och många nöjda kunder. Några exempel på kunders synpunkter:

Eftersom jag arbetar mycket intensivt har jag knappt tid till något mer än att äta, sova och jobba. På min lilla lediga tid vill jag göra saker som roar mig mer än att städa. Tack vare Hjälp Hemma slipper jag nu både städning och strykning.

Vi ville ha lite mer än städhjälp och Hjälp Hemma kunde verkligen erbjuda flexibilitet. Vi får nu även hjälp med fönsterputsning genom deras tilläggstjänster.

Genom tidningspressen såg vi att Hjälp Hemma fått bra betyg och hade bra priser så vi beslutade oss för att testa och nu kan vi inte sluta använda denna hjälp!

Vi gillar verkligen att företagets personal tar egna initiativ när de arbetar hos oss. Nu när vi har hemstädning kan vi ägna oss åt de saker som vi i familjen hellre vill fokusera på och låta Hjälp Hemma, ett städbolag i stockholm sköta det hela.

No related posts.