Spara bara till spa i Köpenhamn

Spara bara till spa i Köpenhamn
Vill du verkligen, intensivt, koppla av – är det lika bra att göra det ordentligt. Köpenhamn är en avkopplande stad. Att bli uppassad och servad på ett hotell är en avkopplande form av boende. Att låta sig genomgå olika spa-behandlingar är mycket avkopplande aktiviteter. Därmed borde det ultimata sättet att koppla av vara att ta in på ett spa-hotell i Köpenhamn. Men för att inte jobba upp onödig stress inför den avkopplande resan, utan mjukstarta fint och behagligt – kan du gå in på http://www.hotell-kopenhamn.se och söka råd där om var du hittar det hotell som lever upp till dina behov av avkoppling.

Sidan har en utmärkt sökmotor med flera sökfilter där du kan klicka för dina önskemål. Och önskemålet här är ju att hotellet ska ha eget spa.
När du klickat för detta alternativ dyker det upp fyra olika hotell. Om du dessutom har angett att resan gäller för två personer som stannar fredag till söndag erbjuder exempelvis Quality Hotel Marina dig en vistelse för 1 397 SEK. Hotellet ligger dock en bra bit från centrum och är inte bäst alternativet om du samtidigt vill ha tillgång till shopping och kultur.

Titta då i stället på Marriott Copenhagen som är ett femstjärnigt hotell precis vid Tivoli. På www.hotell-kopenhamn.se har 275 tidigare gäster på Marriott Copenhagen betygsatt sin upplevelse av hotellet och gett det ett medelbetyg på 8.8 av 10 möjliga.

Här får du för 1 932 SEK ett deluxe room. Vill du verkligen lyxa till det hittar du här även ett rum med utsikt mot vattnet för 3 140 SEK. Hotellet erbjuder utöver spa även guidade rundturer, bröllopstjänster, parkeringsgarage, skoputsning och väktare.

Om du verkligen har bestämt dig – och sparat ihop – finns det inga gränser för hur bekvämt du kan få det i Köpenhamn.

Related posts:

  1. Ska du resa till Köpenhamn
  2. Resa till Paris
  3. På väg till Umeå