Ska du resa till Köpenhamn

Ska du resa till Köpenhamn? Eller är du bara intresserad av att lära dig mer om denna charmiga stad? Då bör du besöka Köpenhamnfakta.se – den nya samlingsportalen för allt som har med Köpenhamn att göra!

Danmarks huvudstad Köpenhamn är en enormt populär stad att besöka för oss svenskar, här får vi smaka på en del av det lite mer frisläppta Europa utan att åka speciellt långt. Vi på Köpenhamnfakta.se har samlat så mycket information som möjligt på en och samma sida, så att du slipper söka fakta på en mängd olika ställen. Här hittar du generell fakta om Köpenhamn, en praktisk karta, artiklar om Köpenhamns nöjen och sevärdheter, samt mycket annat. Allt du kan tänkas behöva veta helt enkelt! På det viset spar du mycket tid och energi som du istället kan lägga på annat som är viktigare.

Vi kan också tipsa om olika färdsätt till Köpenhamn. Att åka buss till Köpenhamn är till exempel ett mycket prisvärt och trevligt sätt att resa. Att åka tåg är också populärt. Men vi har naturligtvis också mycket info om flyg, flygbiljetter och Köpenhamns flygplats, för den som vill komma till staden så fort som möjligt.

Köpenhamn har massor att bjuda på av sevärdheter och nöjen. En shoppingrunda längs Ströget är absolut att rekommendera, men också ett besök på Tivoli eller varför inte se en fotbollsmatch med FC Köpenhamn? När det kommer till boende kan vi tipsa om olika hotell i staden, där du bor både centralt och prisvärt.

Vi hoppas att du ska tycka om Köpenhamnfakta.se och få mycket nytta av sajten. Vill du kontakta oss använder du kontaktformuläret som du hittar under fliken Kontakta oss. Vi svarar på dina frågor om sajten så fort som vi har möjlighet. Välkomna till Köpenhamnfakta.se – din kompletta guide till Köpenhamn!

No related posts.