Ska du ansöka om ett lån?

Ska du ansöka om ett lån? Glöm inte att först gå in på www.låna-pengar.at. Genom att använda dig av den fristående tjänsten Låna-pengar.at sparar du både pengar och tid. Kolla in Låna-pengar.at redan idag!

Att ansöka om ett lån via Låna-pengar.at går på några sekunder. När Låna-pengar.at tagit emot din ansökan så skannar de av marknaden och jämför villkoren mellan 17 olika långivare. Allt för att du ska få så bra villkor som möjligt.

Låna-pengar.at, som är en hel kostnadsfri tjänst, återkopplar till dig mycket snabbt. Via Låna-pengar.at kan du ansöka om ett lån upp till hela 350 000 kronor, utan att du behöver ha någon säkerhet. Genom att ha en medsökande ökar chanserna till att du ska få lånet beviljat.

Det krävs dock att du uppfyller vissa grundläggande krav. Läs alltid igenom dessa innan du gör din ansökan. Bland annat krävs det att du är 18 år och har en fast bostad i Sverige. Samtliga krav hittar du på Låna-pengar.at.

De olika låntyper som Låna-pengar.at erbjuder är: privatlån, bolån och billån. Räntan på privatlånen börjar på 4,25 %, bolånen från 3,70 % och billånen från 4,55 %. Kort sagt: det är en mycket bra idé att använda sig av Låna-pengar.at.

Skulle du ha några frågor, som du inte tycker att du får svar på via hemsidan, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till kundtjänst, som du når på telefonnummer 0770-455 903. Kundtjänst tar emot samtal dygnet runt.

Related posts:

  1. Ansök om banklån