Resa till stockholm

Sugen på en resa till Stockholm? På informationssajten Stockholmsinfo hittar du mängder av bra tips, oavsett om du reser till Stockholm på en weekendresa eller för en längre vistelse. Med hjälp av Stockholmsinfo blir din reseplanering mycket enklare.

Stockholm är en underbar destination. Vattnet, huset, sevärdheterna och de många hotellen och restaurangerna lockar en strid ström av turister året om. Vidare är en Stockholm en utmärkt stad för shopping. Här hittar alltifrån det senaste modet och elektronik till mysiga antikvitetsbodar.

När du planerar din resa till Stockholm så bör du börja med att kolla efter en resa. Via www. Stockholmsinfo.se kan du hitta flygbiljetter till mycket förmånliga priser. För att vara säker på att få tag på en prisvärd biljett så bör du vara ute i god tid med din bokning.

Då de flesta vill resa runt helgen kan det vara smart att – om möjligt – se dig om efter resor mitt i veckan. På så vis kan du tjäna många sköna slantar. Priset kan också skilja sig ganska mycket mellan olika avgångar.

I samband med att du börjar se dig om efter lämpliga resdagar och avgångar kan det också vara smart att titta efter ett hotellrum. Stockholm är en stad som kan erbjuda inkvartering i alla möjliga prisklasser.

På Stockholmsinfo kan du läsa om vilka hotell som sajten rekommenderar, men även om bra och prisvärda vandrarhem. Du hittar också länkar till hotellförmedlingarna Hotellbolaget och Hotelltips.

En särskild artikel på Stockholmsinfo har om hotell i anslutning till Arlanda. Om du ska med en flight som avgår mycket tidigt på morgonen, eller inkommer sent på kvällen, kan det vara skönt att komma till ett hotell så snart som möjligt.

Vidare kan Stockholmsinfo ge dig tips om vad du inte får missa när du besöker våran huvudstad. Till några av Stockholms största attraktioner hör Skansen, Gröna Lund, Vasamuseet och det kungliga slottet. Stockholmsinfo har också en mycket bra restaurangguide.

Men Stockholmsinfo kan inte bara erbjuda bra information till turister. Sajten är exempelvis en utmärkt utgångspunkt för dig som ämnar sätta samman en konferens i Stockholm. Stockholmsinfo presenterar en rad olika konferensförmedlingar och konferensanläggningar.

Bland annat lyfter Stockholmsinfo fram Konferenspoolen och Konferensstockholm. I samband med en konferens är du kanske på jakt efter en bra festlokal. Som tur är kan Stockholmsinfo även hjälpa dig med detta. http://www.stockholmsinfo.se

Related posts:

  1. Ska du resa till Köpenhamn