Rengöring av trappor i 5 enkla steg

Rengöring av en trappa med matta kan vara en verklig utmaning. Det är inte detsamma som ett vanligt rum där du enkelt och smidigt kan dra runt en sopborste eller dammsugare. Vid rengöring av trappor med mattor ska du börja uppifrån och arbeta dig nedåt. Här är 5 steg för att rengöra trappor med mattor.

Du behöver en dammtrasa, en dammsugare, gummihandskar, en hink med vatten och en liten handborste.

Steg 1: Använd dammtrasan mellan alla trappräcken. Du kan även använda en gammal strumpa.

Steg 2: Du kan använda en mindre borste för att sopa ner en del av smutsen. Du kan även använda gummihandskarna för att rensa bort smuts från hörnen. Doppa handen i vattnet och skaka sedan av vattnet.

Steg 3: Använd små svepande rörelser för att lyfta smutsen från hörnen med dina handskar på. Du bör kunna se smuts på handsken.

Steg 4: Doppa handsken i vattnet igen, för att ta bort smutsen från handsken. Fortsätta på så sätt ner för trappan. Du kommer att se smuts i vattnet.

Steg 5: Dammsug sedan hela trappan. När du når botten, bör du ha en skinande ren trappa.

Om detta har gjort dig intresserad av att läsa vidare om trappstädning så finns det mer att läsa. Ett tips för dig som är intresserad är att du surfar in på trappstädning och läser vidare där. Du kan hitta en hel del artiklar och information här som kan vara till stor hjälp.

http://www.trappstädning.biz/trappst%c3%a4dning-g%c3%b6teborg/

http://www.trappstädning.biz/trappst%c3%a4dning-stockholm/

Related posts:

  1. Rengör kontoret innan personalfesten.
  2. Varför det är viktigt att komma ihåg bra byggstädning.