Rengör kontoret innan personalfesten.

Rengör kontoret innan personalfesten.
Det är den tiden på året där anställda och deras närstående träffas för en personalfest. Med begränsade resurser, får de flesta företag hålla en julfest på sitt eget kontor, vilket sparar både tid och pengar.
Innan semestern startar har de flesta företag väldigt bråttom eftersom det brukar vara en av de mest upptagna tiderna på året. Det som ofta får förbises är det faktum att kontoret måste vara skinande rent inför de gäster som kommer att närvara vid årets personalfest. Detta kan låta som en liten detalj, men med en smutsig och oorganiserad kontorsmiljö kan arbetsplatsen verka oprofessionell. De flesta människor märker inte om en kontorsmiljö är ren, men de flesta lägger säkert märke till om det finns damm, smuts och sot. Var på den säkra sidan hela tiden genom att alltid hålla kontoret rent.

Det finns många olika slags service som kan sköta detta åt er. Ett vaktmästeriföretag kan komma in på kontorets tysta timmar och rengöra hela lokalen till en låg kostnad, oavsett om det är en engångsföreteelse eller om det följer ett regelbundet schema.
För alla som ska agera värdar för en personalfest, är det en bra idé att göra en grundlig städning både före och efter festen för att hålla lokalerna rena med frisk luft och skinande rena fönster.
Givetvis blir städningen efter en fest väldigt mycket större än städningen inför en fest, därför är det bra om du ser till att resurserna är fullt tillräckliga dagen efter. Du kan också tänka på när det är billigast att få en städning. Det är till exempel mycket billigare att få städning tidigt på måndag morgon än sent på fredag kväll eller lördag morgon.
Du kan få många smarta tips och råd på vägen när du ska till att köpa kontorsstädning. Gå in på www.kontorsstädning.org.

No related posts.