Porta-Brace – kvalitét och tradition från Vermonts gröna berg

Porta-Brace – kvalitét och tradition från Vermonts gröna berg
Traditionsbundet hantverk och oberoende är fortfarande lika mycket en del av Vermont i dag som de allestädes närvarande gröna bergen.
Det finns en konstnärlig sida av Vermonts hantverkare, vilket sannolikt är inspirerad av den vackra naturen. Men alla goda Vermonthantverkare vet att när man mejslar kvalitet kräver det också hårt arbete, engagemang och stolthet: alla egenskaper som delar ett gemensamt Vermontarv som ska omvandla lokala råvaror till långlivade produkter.
Varje arbetsdag sedan 1972 har teamet på Porta-Brace sammanfört sitt konstnärskap, hårt arbete samt branscherfarenhet för att skapa kvalitet och innovativa produkter som sedan används av professionella runt om i världen – mer än något annat varumärke.
Om du köper en resväska från Porta-Brace får du således – om du frågar det team som skapat väskan – ett konstverk. Ett hantverk utöver det vanliga som ska uppfylla alla de krav som rimligtvis kan ställas på en resväska. Och när man är ute och reser i världen – tar sig mellan flygplatser och hotell, i en lång rad av påfrestande turer – då behöver man kunna lita på att ens väskor håller måttet.
Om du söker efter bagage som både är tålig och vacker, då kan du med fördel titta extra på Porta-Brace produkter från teamet i Vermont.
Du kan hitta Porta-Brace resväskor på http://www.resvaskor.eu/. Här hittar du – utöver Porta-Brace – även resväskor från 117 olika varumärken. Bland klassiker som American Tourist och Samsonite hittar du även resväskor från diverse nyare och innovativa väsktillverkare som erbjuder spännande design.

http://www.resvaskor.eu/samsonite
http://www.resvaskor.eu/timberland

No related posts.