Poker online via nätet

Pokertorget

När man börjar spela poker online är det många nya saker som man ska lära sig. Genom att surfa in på den svenska informationssajten Pokertorget slipper du onödiga nybörjarmisstag. Pokertorget gör att din förmåga som pokerspelare blir bättre snabbare.

Letar du efter lite mer spänning och action i ditt liv? Gillar du spel när pulsen går upp? Då kan onlinepoker vara något för dig. Sedan den första onlinepokersidan lanserades för några år sedan har antalet spelare ökat lavinartat.

Idag finns det ett närmast oöverblickbart antal pokersajter som du kan välja mellan. I denna djungel behövs en sajt som Pokertorget. Sajten listar bland annat de hetaste pokersajterna just nu. Vidare kan du även ta del av nybörjarguider och regler. Särskilt fokus lägger Pokertorget på att förklara varianten Texas Hold Ém, som är den mest populära på nätet.

Innan du skaffar dig ett spelkonto på ett pokerrum så är det en god idé att läsa recensioner av flera olika sajter. Pokertorget tipsar dig om flera aktörer som kan erbjuda bra spelupplevelser, däribland Everest Poker, Party Poker, Bwin Poker och Noble Poker.

Vidare rekommenderar Pokertorget dig att kolla ifall sajterna har fått sin licens utfärdad inom EU/ESS. Om så är fallet slipper du nämligen att betala skatt för de eventuella vinster som du gör från ditt spelande.

En viktig sak när man spelar poker på nätet är bonusarna. Vanligt är att pokersajterna skyltar med välkomstbonusar. I korthet går det ut på att du får din första insättning matchad med i regel 100 % upp till en viss summa. Vidare brukar det även finnas andra typer av bonusar. http://www.pokertorget.se/natpoker/

Related posts:

  1. Hur man spelar poker online
  2. Spela poker gratis
  3. Artiklar om poker
  4. Poker via Pokerbazar