På väg till Umeå

På väg till Umeå? Semesterresa eller affärer? Oavsett anledning kan du hitta gott om information om Umeå på vår nystartade portal Hotell-umeå.se. Vårt mål är att du snabbt och smidigt ska kunna bilda dig en uppfattning om staden, läsa om olika boenden och få kontaktinformation till dessa, samt läsa om historia och sevärdheter. Välkommen!

På Hotell-umeå.se hittar du det mesta som är värt att veta om Umeå, allt i kortfattade, lättlästa artiklar. Vi önskar att du med hjälp av vår portal ska hitta det som du söker efter, oavsett om det gäller hotell, vandrarhem, sevärdheter, evenemang eller information om flygplats och hyrbil. Det ska vara lätt att hitta info, men vi har upptäckt att det inte alltid stämmer. Detta är anledningen till att vi skapade Hotell-umeå.se!

Om du letar efter hotell i Umeå har du kommit rätt. Umeå har ett fint utbud av olika typer boende, och här listar vi dem som finns samt bidrar med kontaktinformation till dessa. Här hittar du till exempel information om lite flottare Scandic Plaza, om charmiga Hotell Gamla Fängelse och om centrala Hotell Wasa. Det finns hotell i alla möjliga prisklasser och utföranden. Vidare kan du på Hotell-umeå.se läsa om Umeås alla sevärdheter. Här finns flera intressanta museer som Gammlia och Sågverksmuseet, ett flertal konstgallerier och festivaler året om. Umeå har bland annat Umeå Open, musikfestivalen som sträcker sig över en långhelg och som bjuder på massor av lokala, nationella och internationella band. Hos oss hittar du också en karta över Umeå, fakta om flygplatsen, universitetet och ett smakprov av Umeås historia – kort sagt det mesta som du behöver veta om staden innan du reser dit!

Vi hoppas att du hittar vad du söker hos Hotell-umeå.se och att du har nytta av informationen. Det finns naturligtvis mer att berätta än så här, men det viktigaste hittar du ändå på Hotell-umeå.se, välkommen!

No related posts.