Lever du ett hälsosamt liv med mycket träning?

Lever du ett hälsosamt liv med mycket träning? Då kan det vara lätt att tro att du tar hand om din kropp på bästa sätt. Och i stora stycken är det också så. Men för att din kropp ska må bra i längden är framgångsreceptet inte bara att träna – utan att träna rätt.

Många personer med en aktiv livsstil drabbas från tid till annan av skador. Det kan handla om överansträngda muskler, uttänjda ledband, löparknän eller stukningar. För att komma tillbaka i form så snabbt och effektivt som möjligt är det då en mycket god idé att uppsöka en sjukgymnast.

Hos en sjukgymnast kan du också få de verktyg som du behöver för att kunna fortsätta träna och motionera på ett sätt som är skonsamt för just din kropp. Så att den håller så länge som möjligt.

Om du bor i Uppsala rekommenderas företagets Rehabfysio, som drivs av den legitimerade sjukgymnasten Katja Kvarnström. Företaget är relativt nyetablerat men Kvarnström har flera års erfarenhet av yrket bakom sig.

Kvarnström har bland annat studerat ortopedisk medicin, akupunktur, idrottsmedicin, podiatri (alltså undersökning och behandling av fötter) samt mätmetoder för idrottare. Just nu går Kvarnström också en specialistutbildning i ortopedisk manuell terapi (OMT).

Innan Kvarnström startade Rehabfysio har hon arbetat på Idromed i Skellefteå, Årsta vårdcentral, Kungsgärdets vårdcentral och Capio Liljeforstorg vårdcentral i Uppsala.

Kvarnström har även tidigare arbetet med sko- och inläggsutprovning, samt rörelseanalyser, på den välkända butikskedjan Löplabbet, samt varit en del av att ett forskningsprojekt om stressfraktur i ländryggen hos idrottande ungdomar.

Skulle du vilja komma i kontakt med Katja Kvarnström och Rehabfysio? Ring 070-383 29 94 eller mejla till rehabfysio@gmail.com. Rehabfysios lokaler ligger på Actic Svandammen, Sjukhusvägen 2, i Uppsala. Du kan också boka in ett besök på Rehabfysio direkt på företagets hemsida, rehabfysio.se.

No related posts.