Letar du efter ett städföretag i Storstockholmsområdet

Letar du efter ett städföretag i Storstockholmsområdet som kan erbjuda högkvalitativa tjänster till en mycket låg kostnad? Då är Rent Hemma det självklara alternativet för dig. Gör dig själv en tjänst och boka en provstädning, för endast 99 kronor i timmen, redan idag! Du kommer verkligen inte att ångra dig.

För att beställa städning via Rent Hemma behöver du endast surfa in på Renthemma.se, fylla i ett kontaktformulär samt ange vilket datum du vill få städat. Inom kort så kommer du att få en återkoppling med en bekräftelse.

Du väljer själv ifall du vill få städat varje vecka, varannan eller var fjärde. Rent Hemma erbjuder också storstädning. Priserna varierar mellan 159 och 189 kronor i timmen.

De låga priserna som Rent Hemma kan erbjuda kommer sig av en kombination av ett effektivt skött företag och möjligheten för dig som kund att göra RUT-avdrag.

Som kund hos Rent Hemma kan du alltid känna dig helt trygg. Företaget har alla nödvändiga försäkringar. Vidare har samtliga i personalen tidigare erfarenhet av städning.

Kunden bestämmer själv vilka städmoment som ska utföras. Men har du inga specifika önskemål utgår Rent Hemma från den ”Städlista”, som återfinns på företagets hemsida.

I normala fall så bokar du din städning 2 till 20 dagar innan du vill att den ska äga rum. Rent Hemma har ingen bindningstid på sina abonnemang, och en månads uppsägningstid. Vill du veta vad andra kunder tycker om Rent Hemma? Surfa in på Renthemma.se och kolla på referenserna!

Related posts:

  1. Företag i Stockholm med omnejd som letar efter kompetent städservice
  2. Vore det inte bekvämt att hyra in städhjälp?
  3. Städföretaget Hjälp Hemma
  4. Rengör kontoret innan personalfesten.