Köpa Adobe CS4

Är du intresserad av bildbehandling, layout, animering och filmredigering? Välkommen till CS4Store. Här hittar du faktaspäckade texter om Adobes programsvit Creative Suite. Perfekt för dig som funderar på att köpa Adobe CS4.

CS4Store är en utmärkt sajt med massor av informationstexter om de olika programmen i sviten. En stor fördel är att texterna är på svenska. På sajten hittar du nämligen också länkar till Adobes egen hemsida där du kan köpa eller provanvända programmen.

I sviten Creative Suite ingår bland annat videoredigeringsprogrammet Premiere. Detta program är ett perfekt redskap, oavsett om du är proffs eller amatör. Här kan du enkla snygga till dina heminspelningar. När du använder dig av Premiere så ska du vara medveten om att programmet är ganska krävande. Se därför till att du har en riktigt bra dator.

Förutom Premiere så ingår även Photoshop i Creative Suite. Det är marknadens hetaste bildredigeringsprogram. Om du skaffar Photoshop så kommer fotografering otvivelaktigt bli din nya favorithobby. Med Photoshop kan du beskära bilder, klona bort objekt, rätta till vitbalans och väldigt mycket mer. Precis som Premiere så är Photoshop mycket lättnavigerat.

Jobbar du med layout, tidningsproduktion eller flyers? Då är inDesign programmet nummer ett. Med inDesign kan du också göra snygga PDF-er och exportera XFL-dokument. När du jobbar i inDesign har du ofta även något annat program i sviten uppe. Creative Suite är helt underbart i det avseendet att programmen fungerar så bra och smidigt tillsammans.

Är du på jakt efter ett riktigt bra ritprogram? Ja, då är det nästan brottsligt ifall du inte väljer Illustrator. Med detta program kan ditt kreativa sinne blomma ut på allvar. När det gäller animationer så ska du satsa på Flash. Detta program lämpar sig utmärkt för den som arbetar med att konstruera TV- och dataspel.

Är det hemsidesproduktion som är aktuellt för din del, så är det Dreamweaver som gäller. Det kan visserligen vara lite svårare att komma igång med än exempelvis Photoshop och inDesign. Men när du väl har lärt dig det så kommer det vara mödan värt.

Några andra ypperligt bra program i Creative Suite är Adobe LiveCycle Enterprise Suite, Adobe Acrobat Connect Pro, Adobe Flex och Adobe Cold Fusion. För fler och längre presentationer av programmen som ingår i Adobes Creative Suite så ska du ta och surfa in på sajten CS4Store. http://www.cs4store.se

Related posts:

  1. Cs4 serien hos Adobe