Kolla in Lån.at

Skaffa dig ett lån med marknadens bästa ränta! Kolla in Lån.at, ett företag som hjälper dig, helt kostnadsfritt, att skanna av lånemarknaden åt dig. Allt du behöver göra är att gå in på Lån.at och fylla in en låneansökan, vilket bara tar någon minut.

Sedan jämför Lån.at 17 olika långivare för att se vilken som kan ge dig de bästa villkoren. Enklare än så kan det faktiskt inte bli. Du kommer att få svar på din ansökan inom 24 timmar, ifall du ansöker på en vardag. Via Lån.at kan du ansöka om lån utan säkerhet på upp till 350 000 kronor. De typer av lån som du kan ansöka om via Lån.at är privatlån, bolån och billån.

På Lån.at hittar du också en mycket praktisk kalkylator, som hjälper dig att räkna ut din månadskostnad för lånet, baserat på lånets storlek och din återbetalningstakt.

Innan du ansöker om ett lån hos Lån.at ska du dock kolla in ifall du uppfyller kriterierna. Vad som krävs av dig är bland annat att du ska ha en en årsinkomst på över 100 000 kronor samt att du har fyllt 18 år. Ett bra råd är att fylla i rutan om medsökande. På så vis ökar chanserna till att din ansökan ska bli beviljad.

Ifall du skulle ha några frågor så kan du ta kontakt med företagets kundtjänst, som har öppet dygnet runt. Du når kundtjänst på telefonnummer 0770-455 903. Lycka till! Läs mer om http://www.lån.at/blancolån/ här

No related posts.