Japanska spelet Kendama.

Att spela spel är inte bara ett roligt tidsfördriv. Vissa spel kräver att man utvecklar olika färdigheter – koncentration, uthållighet, fingerfärdighet. Det är inte minst sant när det gäller det klassiska japanska spelet Kendama.

En Kendama ser kanske inte mycket ut för världen. Enkelt uttryck består det av en boll av trä som med ett snöre fästs till något som ser ut som en hammare. Men spelet består av otroligt många rörelser, som i sin tur kräver olika grepp och positioner. Surfa in till Spelexperten idag och ta en närmare titt på Kendama! Sedan några år tillbaka har intresset för Kendama fullkomligt exploderat, och idag spelas det inte bara i Japan utan även runt om i Europa och Nordamerika.

De allra flesta spelar naturligtvis Kendama för att koppla av, men för den som vill finns det idag en mängd tävlingar. Dessa går ut på att utföra specifika rörelser. Den som misslyckas först förlorar. Enligt det japanska Kendama-sällskapet finns idag 101 rörelser. För att uppnå den lägsta färdighetsnivån krävs att du bemästrar tio av dessa.

Testa ett spel som stimulerar tanke och övar din koordination. Kendama är ett spel som bygger på skicklighet och koncentration och som är kul för både nybörjare och erfarna användare. Och det har en lång och stolt historia. I Japan har Kendama spelats sedan 1770-talet.

Spelexperten har länge specialiserat sig på högkvalitativa spel. Här hittar du spel i alla former och från alla delar av världen. Tack vare en slimmad och effektiv organisation kan
http://www.spelexperten.com/kendama/ erbjuda bra priser och snabba leveranser. Beställ idag så har du ditt spel om 1-2 dagar. Kendama är ett spännande spel för alla åldrar!
Spelexperten är en Gävlebaserad e-butik. Skriv till info@spelexperten.com eller ring 026 – 18 24 27 om du frågor om specifika varor eller vill ha mer information om leverans och andra villkor.

Related posts:

  1. Bli en dartmästare – spelexperten brädspel/sällskapsspel