Hur mycket måste du låna för att bli Bondskurk och ta över världen

Hur mycket måste du låna för att bli Bondskurk och ta över världen
Bondskurkar har det gemensamt att de är galna, genialiska, extremt rika och vill ta över världen. Om du också är galen, genialisk och vill ta över världen – men saknar likvida medel – så kanske du står inför att behöva ta ett lån. På bankexperten kan du läsa olika artiklar om hur du går till väga för att ta ett lån. Ett tips innan du kontaktar långivare är att upprätta en budget. Här kommer några relevanta uppgifter som hjälp till din budget:
1 st söderhavsö med vulkan på
Ett bra ställe att söka på är Indonesien. Detta land består av 17500 öar och någon av de minsta kan du nog få köpa om du hostar upp runt 100 miljoner kronor.
1 st dödsstråle
Här krävs det att du är lite händig och bygger en själv. Materialkostnaden kan dock ligga runt 1 miljard kronor om det ska bli någon kräm i strålen.
3 st på olika sätt deformerade hantlangare och busar
En Bondskurk ska ha några riktigt märkliga busar som utför dina obekväma sysslor. Dessa fungerar inte som vanligt folk i huvudet och kan fås att jobba för ett varmt mål mat om dagen och förmånen att få knäcka fingrarna på folk.
1 st rymdfärja
Något som du måste ha för att placera dödsstrålen på månen. En begagnad rymdfärja kan du komma över för 260 miljoner kronor. Möjligt att du får lägga lika mycket till för bränsle och kringutrustning.

Nu har du en budget för ditt projekt. Och eftersom du tänker ta över världen så kan du använda den som säkerhet – något som förbättrar dina möjligheter att få lån. Om du inte skulle kunna betala tillbaks lånet kan banken sälja världen och få tillbaks sina pengar på det sättet.

Related posts:

  1. bästa hotellen i världen