Hur modig är du?

Hur modig är du?
Det kanske inte är en fråga som brukar ställas i samband med smycken, men om det handlar om att hitta sin egen personliga stil – då är det mycket motiverat. För vågar du vara dig själv? Vågar du prova olika märken och se om du fungerar i dem? Vågar du blanda olika märken och se om de känns som dig? Vågar du se vem du är?
Du ser, det handlar faktiskt ganska mycket om mod i valet av smycken. Du kan givetvis gå den säkra vägen och köpa samma smycken som dina idoler eller populära kompisar. Men varför vara en dålig kopia i stället för ett fantastiskt original!
Gå in på smycke och kolla igenom deras enorma utbud från 149 olika smyckesmärken och se om du hittar dig själv bland dom. Ta exempelvis dessa två:
Dyrberg/Kern startades av Gitte Dyrberg och Henning Kern i Danmark 1985. Under årens lopp har Dyrberg/Kern fått en rad olika nominering och erhållit flera priser. Märket har ett klassiskt snitt. Samtidigt är de trendiga och moderna, och lämpar sig utmärkt att bära både på jobbet och under mer festliga tillfällen.”
”Swarovski grundades i Österrike redan1895, av Daniel Swarovski. Från början var Swarovski ett företag som tillverkade kristallglas. Hos Swarovski kan du idag hitta alltifrån örhängen och armband till halsband och ringar. Utbudet av produkter är mycket stort. Samtliga produkter som kommer från Swarovski håller en mycket hög klass. Det finns ett tydligt sofistikerat drag över designen som inte går att ta miste på.”

No related posts.