hotell nära Berlin Tegel

Bo nära Berlin Tegel
För den som inte är bekant med Berlin får väl först förtydligas att Berlin Tegel inte är Berlins största tillverkare av tegel, utan är Berlins internationella flygplats. Berlin har tre stora flygplatser där Berlin-Tempelhof och Flughafen Berlin-Schönfeld är de två andra.
Berlin Tegel har varit verksam sedan 1948. Chansen att bevista Berlin Tegel minskar nu då det finns planer på att börja avveckla flygplatsen 2011 och i stället bygga en ny – Berlin-Brandenburg International.  Så vill du känna av efterkrigstidens historiska vingslag bör du passa på.
Det finns några bra hotell i närheten av Berlin Tegel och dessa kan du hitta, till bra pris, via www.hotell-berlin.se. Detta är en sida som specialiserat sig på hotellen i Berlin och att hjälpa till att hitta de hotell som passar dig bäst. På sidan finns även en hel del information om Berlin, dess sevärdheter och dess flygplatser. Här hittar du till exempel en artikel speciellt om Berlin Tegel.
Med hjälp av den eminenta sökmotorn på www.hotell-berlin.se kan du använda olika filter för att finna precis det du söker. Vill du bo nära Berlin Tegel finns just detta som ett val. Under sektionen för landmärken kryssar du för Berlin Tegel Airport (TXL) och får då upp ett hotell som ligger mindre än en kilometer från flygplatsen.
Mercure Airport Hotel Berlin Tegel har rum från 550 sek per natt och har fyra och en halv stjärnor. Av tidigare gäster på hotellet har det fått ett snitt på 8.0.
Kan du tänka dig att bo lite längre ifrån flygplatsen hittar vi Dorint Hotel Airport Berlin Tegel. Detta trestjärniga hotell ligger mindre än 3 kilometer från flygplatsen och har rum från 364 sek per natt.
Om det något annat resmål du vill bo nära, gå in på www.hotell-berlin.se och gör din egen sökning.

Related posts:

  1. Boka hotell i sundsvall
  2. Hotell-Miami.se