Herbalifes måltidsersättning hjälper dig att hitta en bättre balans i tillvaron

Herbalifes måltidsersättning hjälper dig att hitta en bättre balans i tillvaron. Genom att byta ut en eller flera måltider mot en välsmakande och näringsriktig proteindrink kan du få bättre kontroll över din vikt och avsevärt öka ditt välmående. Idag är runt hälften av alla vuxna män, över en tredjedel av vuxna kvinnor och runt en fjärdedel av alla barn i Sverige klassade som överviktiga eller feta. Många jobbar hårt för att bli av med överflödiga kilon, men i dagens stressiga samhälle är det lättare sagt än gjort. Tidspress gör att många tvingas slarva med både måltider och motion. Med måltidsersättning sparar du tid samtidigt som du får en varierad och balanserad kost. Besök webbshoppen ner-i-vikt och ta en närmare titt på vårt breda sortiment av hälsokostprodukter.

Vi på www.ner-i-vikt.se erbjuder bland annat ett flertal skräddarsydda viktminskningspaket: Quickstart viktminskning, Quickstart viktminskning + samt Quickstart viktminskning ++. För enkelhetens skull är dess uppdelade efter viktklass (under 80 kilo, 80-100 kilo samt över 100 kilo), men vilket paket som passar dig bäst beror av ett flertal faktorer, exempelvis kön, längd och hur mycket du motionerar. Om du är osäker på vilket paket du ska välja, tveka i så fall inte att kontakta oss. Vi nås enklast på telefonnummer 026-10 85 50 (vardagar mellan 08:30 och 17:00) eller via e-post, info@nerivikt.se.

I grundpaketet Quickstart ingår 2 Formula 1 Proteindrinkmix, 1 Formula 2 Multivitamin och ett paket Fiber- och Örttabletter. För att ersätta en måltid tar du bara 2 matskedar av Formula 1 och blandar dessa med 2,5 liter mjölk. Det går på nolltid och producerar dessutom knappt någon disk. Formula 1 finns i sex olika smaker och är både mättande och god. Testa du också! Besök Suomi och Norge

Related posts:

  1. Gå ner i vikt idag
  2. Guiden för dig som vill gå ner i vikt
  3. Bantningsbolaget