Funderar du på att åka på en fotbollsresa tillsammans med dina kompisar ?

Funderar du på att åka på en fotbollsresa tillsammans med dina kompisar eller ditt företag? Då är det svenska sportrese-företaget LA Travel, som funnits sedan 2003, det självklara alternativet. LA Travel skräddarsyr resan!

Att använda sig av LA Travel är enkelt, smidigt och tryggt. Enkelt eftersom du snabbt hittar fram till en resa som kan passa dig. Smidigt eftersom LA Travel hjälper till med själva fotbollsresan, boende och matchbiljetter. Med LA Travel så tar du dig ut till de bästa liga- och cupmatcherna i Europa. Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga och Champions League – LA Travel ordnar biffen.

Och till sist tryggt då LA Travel erbjuder sedvanlig resegaranti och, inte att förglömma, telefonsupport dygnet runt, alla dagar i veckan. Det svenska sportreseföretaget bistår också med det som du kan tänkas behöva i forma av vägbeskrivningar, tidtabeller och citykartor.

Om du reser tillsammans med en grupp så kan LA Travel även ordna med att boka transfers, restauranger och olika utflykter på plats. LA Travel har även unika kontakter och tack vare företagets nätverk så kan de sälja biljetter till event som officiellt är utsålda. Vidare arbetar LA Travel med agenter på plats i respektive stad.

Förutom fotbollsresor så kan LA Travel också erbjuda mycket annat, som resor över Atlanten för att kolla NHL eller NFL. Vidare arrangerar LA Travel också Formel 1-resor. Kanske vill och ditt företag åka på en kick-off, till något trevligt ställe? Även detta kan LA Travel hjälpa till med!

Kolla in vad LA Travel kan erbjuda dig redan idag! Du kommer knappast att ångra dig. För LA Travel vet onekligen vad de gör – en sammantagen kundnöjdhet på 97 procent torde tala sitt tydliga språk. Mer information om resor, priser, villkor och mycket annat hittar du om du surfar in på företagets webbplats.

No related posts.