Ett bra kort att sitta med i poker

När man spelar poker handlar mycket om uppmärksamhet och att agera på rätt sätt när man ser rätt tecken. Vilka dessa tecken är och vilket agerande som är rätt finns det många olika synpunkter om – och alla finns att läsa om på nätet. Vill du bli bra på poker finns all kunskap du behöver på nätet – men det gäller att skilja på bra och dåliga råd.
Ett råd är att låta korten tala till en. Enligt den traditionen är spader tio ett mycket bra kort att sitta på. Där många kort har både negativa och positiva egenskaper så har spader tio enbart positiva. Med detta kort kan du vara säker på framgång om du haft motgångar tidigare i spelet. Du får kontroll över dig själv och situationen och du kan spela passionerat. Du kommer att få goda möjligheter i spelet som du kan gå på och du kommer att må allmänt bättre. Du kanske till och med vinner pengar som du kan resa för.
Om du har läst detta råd någonstans på nätet så har du ett bra exempel på jäkla smörja. Detta är inte vettiga råd, utan är baserade på traditionen om hur man spår i kort. Det har alltså inte ett dugg med riktig poker att göra – där allt handlar om hårt arbete, disciplinerat och lugnt spelande – samt att läsa sina medspelare på rätt sätt. Lär dig mer om hur du spelar poker på http://www.pokerbonusen.se

Related posts:

  1. Hur man spelar poker online
  2. Poker online via nätet
  3. Spela poker gratis
  4. Artiklar om poker
  5. Poker via Pokerbazar