En sund och frisk kropp är grunden för ett rikt och behagligt liv

En sund och frisk kropp är grunden för ett rikt och behagligt liv. Idag vet vi att övervikt och fetma förhöjer risken att drabbas av allvarliga sjukdomar. Omfattande studier vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg har dessutom visat på sambanden mellan övervikt och psykisk ohälsa. Företaget Herbalife har sedan starten 1980 arbetat med visionen att hjälpa människor äta bättre och mer näringsriktigt. Miljontals människor världen över har idag använt sig av Herbalifes metod för att få bättre kontroll över sin vikt. I vår e-butik, herbauk hittar du ett brett sortiment av Herbalifes måltidsersättningar, kosttillskott, nyttiga snacks och mycket annat hjälper dig att öka ditt välbefinnande.

Du som tränar intensivt ska vara extra noga med att se till att din kropp får rätt doser av alla de näringsämnen den behöver för att hålla sig frisk och fungera på ett bra sätt. Herbalifes 24-serie är speciellt utvecklad för att främja muskeltillväxt och muskelåterhämtning. Tillsatsen 24 Rebuild Strength finns i chokladsmak och innehåller 25 gram förstklassigt protein per servering. Extra järn understöder produktionen av röda blodkroppar. Dessutom har 24 Rebuild Strength aminosyror som hjälper till att bygga upp musklerna efter ett intensivt pass på gymmet eller ute på löprundan.

Bland Herbalifes kliniskt testade träningsprodukter hittar du även 24 Prolong, vars kolhydrater, protein och natrium ger dig extra uthållighet. 24 Prolong innehåller B-vitaminer som främjar din energimetabolism och C-vitamin som bekämpar fria radikaler. Gå in på good-weight-loss.uk och läs mer om Herbalifes vetenskapligt testade hälsopreparat. Vår leveranstid är 3-4 vardagar. Leva sundare, handla hos herba-minceur!

No related posts.