Elpriser online

Gör din plånbok en tjänst! Gå in på den svenska informationssajten Elpris.biz. Genom att använda dig  och jämföra Elpriser så kan du spara tusenlappar. Detta utan att du behöver anstränga dig nämnvärt.

Elpris.biz är ny svensk sajt som riktar sig till dig som tröttnat på att betala en onödigt hög elräkning. På Elpris.biz finns en mycket bra jämförelsetjänst. Skriv in ditt postnummer och Elpris.biz plockar fram marknadens billigaste avtal åt dig.

När du väl har tecknat ditt nya elavtal så kan det också vara smart att fundera på din elkonsumtion. De flesta av oss slösar med elen. Genom att bara tänka till lite extra så finns det en hel del pengar att spara in.

Börja förslagsvis med att se över temperaturen i bostaden. En temperatursänkning på någon eller några grader gör stor skillnad. Tänk också på att det inte behöver vara lika varmt i bostaden hela dagen.

Många svenska hushåll står tomma under en stor del av dagen. Sänk således temperaturen när du lämnar bostaden på morgonen, och höj den när du kommer tillbaka hem igen. Kom också ihåg att apparater som står på standby fortfarande drar ström.

Om du vill veta vilka apparater i hushållet som drar mest ström så kan du skaffa en elmätare. En annan sak som du kan spara mycket pengar på är sättet du hanterar varmvatten. Duscha inte längre än nödvändigt, samt undvik att diska under rinnande vatten. Mer information om el hittar du på den svenska informationssajten www.Elpris.biz. läs mer på http://www.elpris.biz/byta-elbolag/

Related posts:

  1. Billig el och elpriser