eglarshoppen är en onlinebutik som alltid erbjuder sina kunder

Seglarshoppen är en onlinebutik som alltid erbjuder sina kunder fri frakt och fria byten. De har också 30 dagars öppet köp och erbjuder möjlighet att delbetala de köp du gör uppdelat på olika månader.

Seglarshoppen har ett stort sortiment av välkända varumärken för både damer och herrar. Förutom kläder säljer de också skor och accessoarer. Du kan även hitta flytvästar för både dam, herr, barn, hundar och katter.

Exempel på de varumärken som erbjuds är Gill, Zhik, Pelle P, Sail Racing, Helly Hansen och Musto av Keith musto. För dig som är intresserad av att köpa ett särskilt varumärke kan du enkelt se vad som finns att köpa av det specifika märket genom att klicka på det.

Hos Seglarshoppen kan du hitta kläder för olika årstider. Här finns alltifrån tjocka jackor som står emot vind och väta till bikinis. Det finns också ett säkerhetssortiment och en avdelning med accessoarer.

Ett måste för en seglare är att inneha ett så kallat seglarställ vilket består av byxor och jacka som står emot seglingens hårda slitage på kläderna. Något av det viktigaste är att seglarstället står emot väta men ändå andas så att seglingen blir bekväm.

Hos Seglarshoppen kan du hitta flera olika märken av seglarställ och du hittar även ställ för olika typer av segling. Ställen har en egen kategori på hemsidan och du kan sedan välja mellan kategorierna ocean, offshore, coastal, inshore och jolle.

Det är lätt att få en överblick över de produkter som erbjuds på Seglarshoppen eftersom du kan sortera dem efter pris, varumärke, storlek och produktnamn. På det sättet hittar du enkelt det du är ute efter.

Seglarshoppen har sitt kontor i Stockholm men du kan lätt nå deras kundtjänst genom att fylla i ett kontaktformulär på hemsidan. För att hålla koll på nyheter och erbjudanden ifrån Seglarshoppen rekommenderas deras nyhetsbrev och instagramkonto.

Related posts:

  1. I filmen Midnatt i Paris låter Woody Allen en av sina karaktärer utbrista