Djursholms båtvarv tar hand om din båt

Att låta Djursholms båtvarv ta hand om din båt är alltid en klok idé. Företaget är synonymt med professionalitet och effektivitet. Det anrika familjeföretaget företaget, som grundades 1935, kan erbjuda en rad olika tjänster.

Om du behöver lämna in din båt på drevservice så är Djursholms båtvarv i Stockholm det perfekta alternativet. Djursholms båtvarv har ambitionen att din båt ska vara servad och klar senast 48 timmar efter att du lämnat in den.

Att boka in sin båt på drevservice hos Djursholms båtvarv går på bara någon minut. Du klickar bara på den aktuella tjänsten. Därefter väljer du en dag och tid i kalendern när du önskar att lämna in din båt. Sedan är det klart!

Kostnaden ligger på 2 295 kronor per drev. I drevservice ingår bland annat byta av olja och anoder samt infettningar propelleraxel. För mer information om vad som ingår i drevservicen kan du surfa in företagets hemsida, djursholmsbatvarv.se. Bra att känna till är att betalningen, som man gör med kort, sker vid avhämtning.

Djursholms båtvarv återfinns på ön Stora Skraggen, endast 15 minuter från Stockholms city. Och skulle du ha några frågor om drevservice eller någon annan av Djursholms båtvarvs tjänster så ska du inte tveka att höra av dig direkt till företaget.

Personalen som arbetar på Djursholms båtvarv är mycket vänlig och tillmötesgående. Du når Djursholms båtvarv på telefonnummer 08-755 19 09 eller på info@djusholmsbatvarv.se. Det finns också en smidig chattfunktion på företagets hemsida.

Glöm inte heller att Djursholms båtvarv även arbetar med försäkringsskador. Djursholms båtvarv samarbetar med en lång rad av bolag. Gör först din skadeanmälan, till försäkringsbolaget, och ta därefter kontakt med Djursholms båtvarv som återkommer med en offert. Kolla in vad Djursholms båtvarv kan erbjuda dig och din båt redan idag!  Tex polering av båt eller båtlyft stockholm

No related posts.