Det du behöver veta om bröllop

Bröllop ska vara vackert, roligt och spännande, men i planeringsfasen överskuggas det istället som regel av stress, press och tidsbrist. Vi på Bröllopsassistenten hoppas kunna avhjälpa lite av det negativa, genom att erbjuda en mängd artiklar med tips och råd inför den kommande festen.

Bröllopsassistenten är en nystartad guide online både för dig som själv ska gifta dig och för dig som på annat vis är inblandad i förberedelserna. Även den som bara ska vara med under en vigsel har nytta av att läsa våra texter, då har även finns råd inför exempelvis bröllopstal. Bröllopsassistenten kan erbjuda kortfattade och lättlästa texter och artiklar om allt som har med bröllop att göra. Vårt mål är att fungera som en startpunkt, så att läsaren efteråt känner sig mer säker på hur han eller hon ska gå vidare med planeringen inför bröllopet.

På Bröllopsassistenten kan du läsa om sådant som sker innan själva vigseln, som var du hittar brudklänningar och frackar, vilka håruppsättningar som är populära, hur en möhippa och en svensexa anordnas, samt hur en vigsel går till. Dessutom finns information om förlovning och tips om var man hittar bra festlokaler på olika ställen i Sverige. Har du planer på att gifta dig utomlands? Kanske i vackra och varma Thailand? Du hittar artiklar även om detta på Bröllopsassistenten.

Dessutom kan vi dela med oss av vår kunskap om själva vigseldagen, som råd om morgongåvor, bröllopstal, ringarna och annat som är bra att veta. Efter bröllopet åker ni troligtvis på en bröllopsresa och tips på destinationer hittar du också på Bröllopsassistenten. Vi är kort och gott den perfekta startplatsen för dig som ska gifta dig eller för dig som ska närvara vid ett bröllop. Du kan också läsa om bröllopets historia och hur man tidigare firade enligt traditionerna i Sverige. Välkommen till oss på Bröllopsassistenten!

No related posts.