Dejtningtips för dåliga städare

Dejtningtips för dåliga städare
Att dejta är som bekant inte det enklaste. Man måste se till att man framstår så bra det bara är möjligt – samtidigt som man är helt och hållet sig själv. Man måste klä sig fint och se till att man tar sig bra ut – samtidigt som man ska framstå som avslappnad och naturlig. Och går det bra på första dejten – då följer fler dejter där man ska upprätthålla precis samma balans av perfektion och verklighet.
Och till slut kommer dagen då dejten ska följa med hem till dig och möta – kaoset. Saknar du ambitionen att städa regelbundet – det är liksom inte du – då kommer som amen i kyrkan ögonblicket då din dejt stiger in genom ytterdörren, ser din lägenhet, blir likblek och stammande hasplar ur sig att ”Oj, det var idag jag hade tvättstugan. Jag glömde förlåt.” Och i nästa steg är dejten som du jobbat så hårt på att imponera – ute genom dörren.

Och om du lagt timmar på att städa lägenheten – ja då har du troligtvis gjort av med all din energi och mer eller mindre förlorat din själ på kuppen. Och utan själ lär ni inte ens komma halvvägs hem till dig.

Hur ska du då – som dålig städare – kunna bibehålla din personlighet, utan att skrämma iväg dejten redan på din tröskel?

Svaret på frågan är att anlita Hjälp Hemma. Detta är ett städföretag som kommer hem till dig och ser till att du har det rent och snyggt. En kompetent och kollektivavtalsanställd städerska kommer med jämna mellanrum hem till dig och ser till att du kan känna dig trygg med att alltid ha ett städat hem genom Hemstädning av en Städfirma.

Och du får både behålla din själ och har en lägenhet som inte skrämmer bort folk.
Nåväl, det kanske inte är så illa. Kanske är du inte precis så dålig på att städa – och det är inte fullt så förödande för din själ att ta ett städtag ibland.
Men visst skulle det vara en del av en fantastisk kväll att komma hem tillsammans med någon som du fattat tycke för – till en nyligen städad lägenhet. Detta kan du får genom Städbolag Stockholm som erbjuder Städtjänst

No related posts.