Byte av dina kranar i badrummet kommer att göra ditt hem mer värdefullt

Funderar du på att renovera ditt badrum? Det kan du göra på flera olika sätt i flera olika nivåer. Du kan riva ut alltihop och börja från grunden, eller bara byta ut vissa detaljer för att skapa en ny och fräsch känsla.
Ett billigt sätt att uppdatera ditt badrum är genom att ersätta dina kranar. Du kan bli förvånad över hur något så litet kan göra så stor skillnad för den övergripande känslan i ett rum. Tänk på hur skönt det är att gå in i ett elegant badrum med marmorkakel och sedan föreställ dig rostiga kranar. Gjorde kranar en skillnad? Naturligtvis gjorde de det. När man tittar på badrumskranar finns det en mängd olika saker att överväga:
Handtagen.
Du kan välja mellan traditionella, antika, moderna och en mängd andra stilar. När du ska bestämma dig för en typ av handtag så kan du försöka utgå från den allmänna stilen i ditt hem.
Nästa del är själva kranen. Du har ett brett utbud att välja från även här. Skulle du vilja ha polerad mässing, krom, koppar – kanske oljebehandlat brons? Valet kommer att bero mycket på din familjs livsstil.
När du har valt vad du vill ha för kran monterat i ditt badrum ska du överväga priset. Vad är din budget? Ligger det lågt eller du kan du har råd med de dyrare lyxvarianterna?
Sist men inte minst får du tänka på varumärket. Om du har lite pengar att spendera kan du fundera kring märken såsom Moen, Dante, och Grohe.
Vill du ha hjälp med installation, eller vill göra större förändringar i ditt badrum så kanske du vill ha professionell hjälp. Du kan hitta det på www.badrumsrenovering.org. Här får du även svar på dina frågor angående http://www.badrumsrenovering.org.

No related posts.