billig el

Billigtelbolag

Tycker du att dina elräkningar är för höga? Sänk dina elkostnader med hjälp av Billigast elbolag. På Billigtelbolag kan du hitta ett nytt och bättre elavtal. Billigtelbolag guidar dig genom hela bytesprocessen.

Idag finns det omkring 150 elbolag på den svenska elmarknaden. Genom att använda dig av Billigtelbolags söktjänst så kan du snabbt och enkelt hitta ett nytt och billigare avtal. Allt du behöver göra är att surfa in på Billigtelbolag och ange ditt postnummer. Självklart är Billigtelbolags tjänst gratis.

Då du tecknar ett nytt elavtal så är det mycket viktigt att du gör ett aktivt val när det gäller avtalstyp. Annars kommer du få betala ett onödigt dyrt tillsvidarepris. De avtalstyper som du kan välja mellan är fast, rörligt och mixat.

Ett fast avtal är bra att satsa på ifall du vill ha koll på hur mycket som dina räkningar kommer att landa på. Fasta elavtal löper i regel över ett år i taget. Således är det bra att ha koll på uppsägningsdatum, och huruvida ditt elbolag med automatik förnyar avtalet.

Rörliga avtal är i längden billigare än fasta. Men då får du också räkna med att priset på el kan skjuta i höjden under vissa månader. Elpriset är som högst under vintern, det vill säga under den period då hushållen också förbrukar som mest.

Mer information om elmarknaden hittar du på sajten Billigtelbolag. Här kan du också få mängder av tips på hur du kan bli mer klimatsmart. Ofta så behöver man inte göra speciellt mycket för att sänka elförbrukningen rejält.

No related posts.