Bilförsäkrarna

Bilförsäkrarna är en svensk gratistjänst som hjälper dig att ordna med en ny bilförsäkring. På Bilförsäkrarnas sajt hittar du också allt som du behöver veta om din bilförsäkring. Besök Bilförsäkrarna redan idag!

Hos Bilförsäkrarna hitta du en enkel sökfunktion där du kan jämföra olika försäkringsbolag och deras villkor. De bolag som ingår i jämförelsen är Redo, Folksam, Sveland, Moderna, Länsförsäkringar, If, SalusAnsvar, Auro, Trygg Hansa och Gjensidige.

I samband med att du tecknar en ny bilförsäkring så ska du också ta ställning till vilken typ av försäkringstyp som är aktuell. Man skiljer mellan trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. För mer information om vad de olika försäkringstyperna innehåller så kan du surfa in på Bilförsäkrarna.

Bilförsäkrarnas hemsida kan också läsa mer om hur din premie beräknas. När en premie räknas ut så tar man hänsyn till en rad olika saker. Vissa av dessa ligger utanför bilägarens kontroll och andra går att påverka. Premien är alltid individuellt uträknad för just dig.

För att komma så billigt undan som möjligt så råder Bilförsäkrarna dig att samla dina försäkringar hos ett och samma bolag. Brukligt är nämligen att man får mängdrabatt på sina försäkringar. Vidare kan det uppstå situationer som bilförsäkringen inte täcker, men då kan exempelvis hemförsäkringen träda in och täcka kostnaderna.

För mer information om bilförsäkringar så ska du besöka Bilförsäkrarna. Sajten drivs av framgångsrika Anything Media Network, och söktjänsten är ett samarbete med Insplanet. För direkt kontakt med Bilförsäkrarna så använder du dig av e-postformuläret på sajten hemsida.

Related posts:

  1. information online om försäkringar?