Balkong med Fästeb Bygg AB

Balkong med Fästeb Bygg AB
Om du har funderat på att skaffa en balkong till din lägenhet, då har du säkert också funderat på vem du ska låta bygga den till dig – för till skillnad från flera interiöra byggen, är en balkong inget man vare sig kan eller får bygga själv. En balkong kräver kompetens, erfarenhet och kunskap.
Ett företag som uppfyller dessa kriterier är Fästeb Bygg Ab. Här har man byggt balkonger i 20 år och – om du bor i en äldre fastighet – är Fästeb Bygg AB specialiserade på att bygga balkonger i hus som ditt. Balkongerna utformas för att passa fastighetens exteriör och tidsanda. Det vill säga, du får en balkong som ger känslan av att den suttit där sedan huset en gång byggdes. Detta innebär att Fästeb Bygg AB utlovar stor flexibilitet vid balkongutformning. Det betyder inte bara att du får en fin balkong som passar till ditt hus, det underlättar också dina möjligheter att få bygglov att bygga. Detta kan vara svårt – framförallt på gamla, vackra hus – och då hjälper det mycket om du kan visa upp att det estetiska värdet inte bara bibehålls utan till och med höjs. Och det är inte bara själva balkongen som utformas – vid ett balkongbygge behöver även fönster bytas och en balkongdörr sättas in. Även dessa designas för att passa in så väl som möjligt.
Du kan lära dig mer om hur balkongbygge går till på deras lättöverskådliga hemsida www.fasteb.se. Här hittar du även ett bildgalleri från deras tidigare arbeten.

No related posts.