Ansök om banklån

Dags att köpa nytt hus? Om du är i behov av ett banklån, så kolla in Norrbanken. Här hittar du mängder av nyttig fakta och smarta tips. Norrbanken är en fristående låneförmedlingstjänst som samarbetar med välrenommerade Freedom Finance. Ansök om lån redan idag.

Det första steget till ett banklån tar du genom att fylla i en ansökan. Norrbanken råder dig dock att vara noga med att kontrollera så att du uppfyller de grundläggande villkoren. För att kunna teckna ett banklån krävs i regel att du är över 18 år.

Vidare bör du ha en fast bostad i Sverige, en årlig inkomst som överstiger en viss summa, samt sakna betalningsanmärkningar. Kom dock ihåg att det finns långivare som beviljar lån även till personer som sedan tidigare har haft betalningssvårigheter.

Det är tre saker som är avgörande ett banklåns utformning. Dessa är storleken på lånet, den aktuella ränta samt återbetalningstiden. Om du väljer att gå genom Norrbanken kan du hitta lån till mycket fördelaktig ränta.

När det gäller återbetalningstiden för lånet är det mycket viktigt att du sätter upp ett realistiskt mål. En månadsavgift, eller kvartalsavgift, kan vara tämligen abstrakt då man tecknar ett banklån. För att verkligen veta hur mycket återbetalningen av banklånet kommer att påverka hushållets ekonomi, så är det ett smart tips att provspara den aktuella summan under några månaders tid.

Vidare ska du ta ställning till om du vill ha ett annuitetslån, eller ett lån mer rak amortering. Annuitetslån fungerar så att du betalar lika mycket pengar vid varje tillfälle, och rak amortering innebär att amorteringsdelen är lika stor vid varje tillfälle. Fundera på vad som kan vara bäst för dig. Om du vill komma i direkt kontakt med personalen på Norrbanken så ringer du 0770-455 903. Företaget har sitt säte i Stockholm.

No related posts.