Amsterdam, Nederländernas huvudstad

Känner du dig ressugen? Är det dags att komma iväg från en trist och grå vardag? Då kan vi varmt rekommendera en tur till ljuvliga Amsterdam, Nederländernas huvudstad. På Amsterdamhotel.se hittar du allt du behöver veta om Amsterdam, från flyg och boende, till sevärdheter och nöjen. I tillägg har vi en mängd praktisk info att ta del av.

Om du aldrig har varit i Amsterdam kommer du att häpna över stadens fantastiska arkitektur med små kullerstensgator och vackra kanaler. Amsterdam är en mycket pittoresk stad, som har mer att erbjuda än lagligt hasch och Red Light District. På Amsterdamhotel.se kan vi ge tips och råd om stadens alla sevärdheter och det Amsterdam som vi tycker är så fint!

Amsterdamhotel.se är en nystartad sajt som fungerar som en samlingsportal över allt som har med Amsterdam att göra. Vårt främsta fokus är att tipsa om bra boenden och billiga flyg, men här finns mycket mer att hämta än så.

Amsterdam har många olika typer av boenden att välja mellan. Hotell finns i ett stort antal prisklasser, vandrarhem är det gott om och även lägenheter finns att hyra för den som vill bo ännu mer praktiskt. På Amsterdamhotel.se kan vi dessutom ge dig råd kring vad du bör tänka på inför en vistelse i Amsterdam, som vilka villkor som brukar gälla för vandrarhem eller när du bör förlägga din resa. Sevärdheterna vi tipsar om är bland annat Artis Zoo, de häftiga broarna och den mest kända Magere Brug, samt väderkvarnarna. Det finns så mycket att se i Amsterdam att du i god tid innan avresan bör planera in vad du ska hinna med att se. Med hjälp av Amsterdamhotel.se blir det lättare för dig att planera din resa.

Vi önskar dig varmt välkommen till Amsterdamhotel.se, här hittar du allt och lite till om Amsterdam!

No related posts.