Alfabanken erbjuder lån

Har du fått nej till lån av banken? Trots att du är fri från betalningsanmärkningar och obetalda skulder? Troligen är du då projektanställd, arbetslös, vikarie eller student, och du är inte ensam. Besök oss på Alfabanken.se så hjälper vi dig med lån upp till 350 000 kronor, med räntor från 4,43 %.

Ett stort antal svenskar nekas lån hos sin bank, trots att de inte har misskött sin ekonomi tidigare. Förutom ovannämnda anledningar kan det handla om att man inte har varit folkbokförd i Sverige tillräckligt länge, samt en mängd andra orsaker. Vi på Alfabanken vill hjälpa dig som blivit nekad utan egentlig anledning, och kan därför i samarbete med ett flertal partners erbjuda dig lån. Vi frågar inte vad du ska använda pengarna till och vi ser snarare till din framtida förmåga att betala tillbaka lånet, än tittar på vilket jobb du har.

Använd det enkla och snabba formuläret som du slussas vidare till via länken på vår sida. Här fyller du i dina personuppgifter, vilken summa du önskar att låna samt vilken återbetalningstid du kan tänka dig. Inom ett dygn har du svar på din ansökan. Kom ihåg att du inte förbinder dig till något bara genom en ansökan, du kan alltid välja att inte fullföra lånet.

De flesta personer kommer någon gång att vilja låna pengar till något, och faktum är att ett flertal svenskar får nej av sin ordinarie bank. Det behöver inte betyda att man har misskött sin ekonomi, utan kan lika gärna handla om att man inte kan uppvisa en tillräckligt hög inkomst eller ha möjlighet att lämna någon säkerhet. Vi hjälper de som har fått nej!

Vi på Alfabanken samarbetar med Freedom Finance, Bankbolaget.se och vårt systerbolag Norrbanken.se. Alfabanken har sitt kontor i Stockholm och du kan när som helst kontakta oss via telefon om du har frågor kring att låna pengar, vi är glada att kunna hjälpa dig.

No related posts.